Mengenai Kami

JomVisa.com adalah sebuah anak syarikat dibawah Uniq Trip Sdn. Bhd. atau Uniq Trip. Kami telah mula beroperasi membawa jemaah ke Tanah Suci sejak tahun 2006. Hampir 30,000 pelanggan setia kami telah menikmati kemudahan mesra yang kami sediakan untuk mereka. Uniq Trip merupakan syarikat agensi pelancongan yang mempunyai Lesen Khas Umrah & Lesen Kementerian Pelancongan (Inbound dan Outbound) (KPK/LN: 9590) bagi pengurusan Jemaah Umrah dan Pelancongan di Malaysia dan luar negara.

Dengan pengalaman pengurusan pakej umrah sejak dari tahun 2006, kami percaya kami dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan-pelanggan kami. Banyak Untuk Dikongsi Bersama.

Soal Jawab

Adakah JomVisa boleh dipercayai?

Anda dijamin selamat berurusan dengan kami kerana kami adalah syarikat berlesen di bawah Kementerian Pelancongan & setiap pembayaran adalah dibawah nama syarikat Uniq Travel Sdn Bhd.

Berapa lama tempoh siap Visa?

Tempoh siap sekurang-kurangnya 4 hari bekerja. Anda digalakkan untuk membuat permohonan visa selewat-lewatnya 2 minggu sebelum tarikh berlepas.

Bagaimana saya ingin memohon Visa?

Untuk memohon Visa anda perlu memilih jenis pakej visa yang kami senaraikan. Masukkan kuantiti permohonan dan lengkapkan maklumat serta hantar dokumen permohonan kepada kami.

Bagaimana proses pembayaran Visa permohonan saya?

Kami menggunakan sistem pembayaran online untuk memudahkan anda dengan menggunakan SenangPay. Anda boleh membuat pembayaran melalui perbankkan online atau kad kredit/debit.

Dapatkan Info Terkini Visa

Dapatkan kemaskini terkini permohonan & kadar harga visa terus melalui inbox email anda.